Superbrainstormer

Superbrainstormer Erik Peekel brengt mensen met elkaar in gesprek tijdens congressen en online evenementen. Dat leidt tot kruisbestuiving, een sfeer van verbondenheid en resultaat! Erik ontwikkelde de Superbrainstorm en de Denktanks. Hij presenteert regelmatig bodyvoting-, lagerhuis-, pick-a-brain-, fishbowl- en tafellaken-sessies. Vooraf adviseert Erik de meest geschikte werkvorm voor jullie programma.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid Erik Peekel


Een moment geduld aub.
null

Superbrainstormer & Dagvoorzitter

Erik Peekel

 • “De manier waarop Erik Peekel met veel energie, humor maar ook praktische input met onze (500) medewerkers omging in de vorm van de superbrainstorm was ontzettend goed. Ook onze medewerkers zijn erg enthousiast!”

  Bart de Snaijer, Tele2 Nederland
 • “De bijdrage van Erik Peekel aan onze ZZP-powerdag was zeer succesvol. De bezoekers hebben enthousiast meegedaan met een levendige speeddate talkshow. Het was zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar!”

  Leontien Kerstens, Kamer van Koophandel
 • “Onlangs heeft Erik Peekel een inspirerende workshop voor ons begeleid. Met prikkelende vragen werden de gasten aan de slag gezet om samen met elkaar na te denken over de toekomst.”

  Ilse Dalhuisen, Dechesne & Boertje eventmarketing
 • “Het thema van onze dag was verbondenheid en Erik heeft dit goed in de praktijk weten te brengen. Zijn humor, aanstekelijke enthousiasme, en persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat alle medewerkers zich betrokken voelden, goed meededen en geïnspireerd naar buiten liepen.”

  Lot van Brakel, Guidion
 • “Erik Peekel weet de deelnemers in de zaal op een leuke manier met elkaar in gesprek te krijgen en er komen altijd mooie tips en conclusies uit.”

  Melanie de Haan, Bohn Stafleu van Loghum / Springer Media
null

Denktanks

Activeer uw deelnemers

In de Denktanks vraagt Erik de deelnemers om in kleine groepjes een oplossing te bedenken voor een concrete uitdaging. Na elke ronde stuurt iedere Denktank via de mobiele telefoon de oplossing naar het scherm. Een aantal oplossingen wordt besproken, elke oplossing wordt gebundeld en nagestuurd aan alle deelnemers.

null

Superbrainstorm

Verbindt uw deelnemers

Erik verbindt de deelnemers met elkaar en elkaars beste ideeën in de Superbrainstorm. Eén op één deelt men kennis en ervaring. Tussen de rondes door gaat Erik op zoek naar de meest bijzondere verhalen. Vervolgens wisselen de deelnemers van gesprekspartner.

null

Tafellakensessies

Van idee tot actie

In compacte groepjes deelt men ervaring en visie met elkaar. Alle ideeën komen letterlijk op tafel, ze worden opgeschreven op het tafellaken. In drie rondes gaat men met verschillende uitdagingen aan de slag. Tot slot presenteert elke tafel één concrete oplossing, waarmee je  direct aan de slag kunt.

Erik schreef een boek vol praktische tips
‘Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?’

Bekijk de inhoudsopgaveBestel het boek
Check beschikbaarheidNeem contact op

Contact


Een moment geduld aub.