Contact

Aaaaha! Bureau voor live communicatie
Koninginnegracht 38
2514 AD Den Haag

T 070-392 11 40
E info@livecommunicatie.nl

Neem contact opCheck beschikbaarheid

Beschikbaarheid Erik Peekel


Een moment geduld aub.

Contact


Een moment geduld aub.
dagvoorzitter Erik Peekel foto

Dagvoorzitter & Superbrainstormer

Erik Peekel

 • “Erik Peekel is dagvoorzitter op een aantal van onze seminars. Hij smeedt vakkundig een geheel van de verschillende bijdragen: snel, positief en zeer enthousiast.”

  Hans Janssen, DenkProducties
 • “De samenwerking met Erik Peekel, dagvoorzitter in de korte voorbereidingstijd naar en tijdens de NWP deelnemersbijeenkomst was erg plezierig. Zeer professioneel, meedenken, nam veel werk uit handen.”

  Annemieke van Zuylen, Netherlands Water Partnership
 • “Erik presenteerde ons programma op de ‘Week van de Ondernemer’. Hij is prikkelend, confronteert de deelnemers en is tegelijkertijd niet bedreigend”.

  Joppe Duindam, Bouwend Nederland
 • “Erik Peekel heeft tweemaal met succes ons Olympisch Vuur Jaarcongres voorgezeten. Een podium vol positieve energie, humor maar ook scherpte daar waar nodig. Zeer soepel in de voorbereiding, prettig meedenkend een echte aanvulling voor ons event!”

  Hanneke van den Pol-Thoonen, Olympisch Vuur 2028
 • “Erik was de perfecte dagvoorzitter voor ons evenement voor Rabobank Private Banking. Hij voelde de doelgroep prima aan en wist de juiste energie uit het publiek en de sprekers te halen. Zijn energie, humor en improvisatietalent droegen bij aan een geslaagde dag.”

  Susanne Coppoolse, Lievense Communicatie